Reforma Tapería. Combarro

Encargo do deseño e proxección dunha proposta hostaleira nun dos enclaves máis representativos e icónicos da Galicia mariñeira, Combarro.

A rehabilitación dun antigo almacén portuario de redes de pesca, foi o espacio elexido para levar a cabo este proxecto. Recuperouse a pedra vista de mampostería de toda a edificiaciön orixinal, facendo unha consolidación non invasiva da estructura de madeira que sustenta a cuberta, en tella de barro.

Os espacios interiores consolidan unha proposta baseada en poñer en alza a cultura do mar a través dunha convivencia entre a tradición e a innovación.

Ficha técnica

Proxecto: Tintanegra

Tipoloxía: Gastro Bar

Superficie: 165 m2

Localización: Combarro, Pontevedra.

Ano: 2013

Equipamento: Espacio Invisible.

Fotografías: Espacio Invisible.

Utilizamos cookies para analizar a súa forma de navegar o noso sitio web, se continúa navegando consideramos que acepta o seu uso. Para máis información consulte o nosa política de cookies.

aceptar